Just nu är två av mina stora intressen Författarakademin med Caroline Engvall och Anna Karolina och Kommunicera med video i sociala medier med Helene Åberg, Sthlm Pixelhouse. Inspiration, kunskap och den kreativa sidan hos mig utvecklas hela tiden i dessa två utbildningar.

I min blogg 10 april hittar du en artikel om mig och mitt företag ”Västerbottens-Kurirens artikel, Firar 30 år av personlig utveckling”.
Jag började min yrkesbana med att arbeta som administratör och sekreterare. I slutet av 80-talet blev jag långtidssjukskriven drabbades av muskel- och ledvärk, när smärtan var ohanterlig var jag sängbunden, kroppen reagerade med utmattning och orkeslöshet. Efter år av smärta rekommenderade min läkare mig att jag skulle prova kroppsmedveten behandling, efter några behandlingar började mitt tillfrisknande.

Samtalsterapeut med inriktning på kroppsorienterade behandlingsmetoder

1991 började min företagsresa, kurser och utbildningar blev en nystart. Efter en tid fick jag ett erbjudande som jag snabbt tackade ja till, att ge behandlingar till personal inom Barn- och ungdomspsykiatrin, det var en fantastisk möjlighet.

Därefter har mina samarbetspartners varit bland annat Umeå kommun, Umeå universitet, företagshälsovård som Esculapen och Feelgood, stiftelsen Wonsa world of no sexual abuse samt privat praktiserande läkare.

Expertutlåtande

I min blogg kan du ta del av intyg och rekommendation från de tre personer som har betytt mycket för min framgång och utveckling.
Per-Olof Björck, legitimerad läkare, specialist i barn- & ungdomspsykiatri, Certifierad kroppspsykoterapeut av European Association for Body Psychotherapists (EABP).
Marianne Wikman, legitimerad läkare, specialist i obstetrik/gynekologi och i psykiatri.
Bengt Häggqvist, legitimerad läkare, specialist i psykiatri och neurologi.

Några av de utbildningar jag tagit del av är;

Grundläggande utbildning i kroppspsykoterapi, 1-årig utbildning

Kroppsfokuserad kroppspsykoterapi, 2-årig påbyggnadsutbildning

Diplomerad BodySenseterapeut,

Diplomerad Andningspedagog

Diplomerad Massageterapeut

Kompetens

Kvinna och arbetsledare

Wellbeing Ledarskapsutbildning

Handledning

Under mina 30 år som jag arbetat med kroppsbaserade metoder har jag regelbunden enskild handledning för att hela tiden fördjupa min kunskap och därigenom kunna möta dina behov.