När lyckan känns fel: Varför inte utforska medberoende och självförverkligande?

Kan livet snurra på för fort?” undrade H. Trots att hon tar hand om alla och känner stor lycka i sitt liv, kände hon att något inte stämde. “Om du är så lycklig, varför sökte du upp mig?” frågade jag. Hon kunde inte sätta fingret på det, men hon kände att det inte var normalt att ständigt ta hand om alla andras liv. “Jag är lycklig, men det känns inte rätt att andra ska vara beroende av mig,” sa hon.

Efter några sessioner började vi sätta upp lång- och kortsiktiga mål. Det var då hon upptäckte sitt medberoende, ett mönster som började när hon var barn.

Jag älskar mitt jobb. Att ställa de frågor som väcker insikt, förståelse och ger möjlighet att förändra livsmönster är otroligt givande. (Detta är bara ett exempel på vad som kan hända i mötet med klienter).

Låt oss växa tillsammans!

Kram Eva

Tack för ditt besök! Jag heter Eva Robertsson och jag är samtalsterapeut med inriktning på kroppsorienterade behandlingsmetoder. Jag erbjuder mina tjänster till både privatpersoner och företag. Mitt mål är att hjälpa mina klienter att utveckla nya vanor och öka deras förståelse för hur våra val, både medvetna och omedvetna, påverkar allt vi gör, oavsett om det är inom personliga eller professionella områden. Om du är intresserad av att boka en kostnadsfri konsultation på 15 minuter, vänligen skicka ett SMS till mig på 070 – 557 72 14.