Hantera livets utmaningar: Hitta din väg framåt och skapa en bättre framtid

Hantera livets utmaningar – Har du någonsin känt att vrede, frustration, förtvivlan och besvikelse dröjer sig kvar inom dig? Har du önskat att du hade sagt eller gjort något annorlunda? Du blir stressad och du känner att du vill kämpa eller kanske till och med känslan av att fly infinner sig. Du fastnar i tankar om vad du skulle ha undvikit och du önskar att du kunde ha förutsett vad som skulle hända.

Hitta din väg framåt – Det finns alltid en möjlighet att hitta en väg framåt, att upptäcka nya val som gör dig starkare och hjälper dig att gå vidare. Under tiden, var i kontakt med dina känslor och se verkligheten för vad den är. Det betyder inte att du måste acceptera andras dåliga beteenden.

Skapa ett bättre nu och en bättre framtid – Nästa gång du känner att du förlorar dig i gamla oförrätter som du inte kan ändra, kom ihåg: Du kan inte förändra det förflutna, men du kan acceptera det och fokusera på att skapa ett bättre nu och en bättre framtid.

Låt oss växa tillsammans!

Kram Eva

Välkommen till Eva Robertsson, samtalsterapeut, min inriktning är att kombinera samtal och kroppsorienterade behandlingsmetoder. Jag är här för att guida dig på din resa, genom att arbeta tillsammans kan vi utforska hur dina medvetna och omedvetna val påverkar alla aspekter av ditt liv, både personligt och professionellt.

Mitt engagemang är att hjälpa dig att utveckla nya, hälsosamma vanor och öka din självmedvetenhet. Boka din kostnadsfria 15-minuters konsultation genom att skicka ett SMS till 070 – 557 72 14.