Finns det en gnista inom dig som väntar på ett liv i balans?

Du vet att du har mer inom dig, mer som vill komma till uttryck. Det handlar inte om att du borde prestera mera utan det handlar om att bli den du verkligen är.

Utforska de verktyg som du har tillgång till utifrån dina förutsättningar. Du skapar strategier för att förändra, förbättra och förnya ditt liv. Du blir medveten om dina inre och yttre gränser och begränsningar.

Är rädslan och dåligt självförtroende ett hinder för att vara ditt sanna jag? Kanske förminskar du dig själv omedvetet? Du känner att du drunknar av krav från dig själv och livet.

När du kommer i kontakt med din gnista utstrålar du självförtroende, du är autentisk, du accepterar dig själv med allt det du är, du inser att strävan efter att vara perfekt och gillad av alla har ingen större betydelse. Det som är betydelsefullt för dig är att din kropp, ditt sinne, ditt hjärta och hjärna mår bra.

Livets utmaningar möter du med brinnande lust. Inget kan stoppa dig nu.

Välkommen att kontakta mig för tidsbokning. Du har möjlighet att boka en kostnadsfri konsultation, så reder vi ut eventuella frågor. Under konsultationen kan vi även utforska vilken metod som passar dig bäst utifrån dina behov.

Telefon 070 – 557 72 14, vardagar 09.00 – 17.00, svarar jag inte är jag upptagen med kundbesök, lämna ett meddelande så ringer jag alltid upp eller skicka ett mejl med dina kontaktuppgifter till eva@evarobertsson.se så kontaktar jag av dig.

Låt oss växa tillsammans!

Kram Eva