Coronaviruset (Covid-19)

Hälsokraft, personlig utveckling fortsätter att ha öppet i den mån det är möjligt. Jag följer givetvis utvecklingen av Coronaviruset samt information som ges av regering och folkhälsomyndigheten för fortsatta riktlinjer och rekommendationer.

Ett stort tack till alla er klienter som visar hänsyn och omtanke som stannar hemma om ni är det minsta förkylda.  Som småföretagare är jag otroligt tacksamma till er som är friska och symtomfria att ni fortsätter att stötta min verksamhet och går på behandling som vanligt.

 • Under pandemin arbetar jag alltid iklädd munskydd eller visir. Jag önskar att du som klient har munskydd vid behandling i ryggläge. Tillgång till munskydd finns att tillgå.
 • Fick min andra Covid-19 vaccination, Pfizer 21 februari.
 • Ytterdörren är låst under pågående behandlingar.
 • Spritar av alla möbler, dörrhandtag, bord osv efter varje klient.
 • Bokning, frågor och annat tar jag gärna emot via mejl eller på telefon.
 • Tvättar och spritar alltid av mina händer före och efter varje klient.
 • Varje klient tvättar och spritar händerna direkt när hen kommer.
 • Endast engångshanddukar.
 • Byter alltid handdukar och desinficerar massagebänken efter varje klient.
 • Tillgång till munskydd finns för dig som klient.
 • Har tillfälligt tagit bort 24-timmars avbokningsregel vilket innebär att jag inte tar betalt för avbokning med kort varsel, men försök att avboka så fort som möjligt. Hinner jag inte få in en ny klient på din avbokade tid drabbar det företaget extra hårt just nu.
 • Om du däremot dyker upp på din bokade behandling trots symtom kommer jag att neka behandling.

Sköt om dig!