Boktips

I dagens vill jag tipsa dig om några inspirerande böcker.

När jag utbildad mig var det bland annat dessa böcker som inspirerade mig: Kroppen har sina skäl, Therese Bertherat, The Body in Recovery, John P Conger, Kroppen och ordet, George Downing, Kroppens egen intelligens, Gay Hendricks, Kathlyn Hendricks, Your Body Speaks Its Mind, Stanley Keleman, Emotional Anatomy, Stenley Keleman och Walking the Tiger, Peter A. Levine.

Andra böcker som jag även rekommendera är Anna Gerges två böcker PTSD: en handbok för Dig som drabbats av psykisk traumatisering som barn och vuxen samt Trauma: om psykoterapi vid posttraumatisk och dissociativ problematik.

Har du tips om andra böcker som ger kunskap och inspiration, mejla mig eva@evarobertsson.se

Allt gott till dig!

Livet är till för att levas

Min inre inspirationskälla påminner mig om att livet är till för att levas och utvecklas, göra saker som skapar inre osäkerhet, till och med göra saker som jag är rädd för.

Lycka

Vilka är dina värderingar, behov och mål? Jag ser det som att lycka är ett resultat av dessa tre. Vad är lycka för dig?

Var är du nu och vart är du på väg?

Vad behöver du mer av för att få liv som är mer levande, tryggt och kraftfullt? Hur gör du för att fokusera mer på dig själv? Att ge sig själv mer uppskattning och personlig glädje ger kraft och minskar risken för att bli dränerad och vilsen.

Hej, jag heter Eva Robertsson, är livsinspiratör och terapeut. Body Empowerment, massage, kroppsfokuserad psykoterapi och samtalsterapi är de metoder är de metoder som jag främst använder.

Välkommen att boka fritt introduktionssamtal.

Erbjudande

Du mixar och blandar vilken metod som passar dig bäst. Kostnadsfritt introduktionserbjudande 60 min.

Vad vill din inre inspirationskälla påminna dig om?

💚Min inre inspirationskälla påminner mig om att livet är till för att levas och utvecklas, göra saker som skapar inre osäkerhet, till och med göra saker där min rädsla triggas.

💚Livet är till för att Levas💚

💚Vad vill din inre inspirationskälla påminna dig om?

Medberoende

☺️Kan livet snurra på för fort, frågade Z. Hon tar hand om alla samtidigt som hon är mycket lycklig med sitt liv.

☀️Om du är lycklig med livet, hur hamnade du hos mig, frågade jag.

☺️Vet inte riktigt, men det var något i mig som sa att detta är inte normalt att fixa alla andras liv. Jag är lycklig, men det känns inte ok att andra skall vara beroende av mig.

☀️När vi efter några tillfällen började sätta lång- och kortsiktiga mål upptäckte hon sitt eget medberoende som började när Z var barn.

☀️Älskar mitt jobb att ställa frågor som väcker insikt, förståelse och möjlighet att förändra ett livsmönster.(Detta är ett exempel på vad som kan hända i mötet med klienter)

#medberoende

#massage#medvetenandning

#empowerment#återhämtning#stresshantering

#samtalsterapi#kroppsfokuseradpsykoterapi

Hur hanterar du ilska?

Det finns ingen kraft att lösa det som det som skapar ilskan. Det tar för mycket egen tankekraft att lösa problemet. Den fysiska kroppen har kapslat in ilskan och frustrationen. Du känner dig ”handlingsförlamad”. Är det en händelse, person eller barn som farit illa som får din ilska att vilja komma till uttryck?

Jag möter klienter som är rädd för sin ilska eller har valt att vara tyst för det är lugnast så, det finns även klienter som fick lära sig tidigt att det inte är bra att visa känslor och speciellt ilska.

Välkommen att kontakta mig för mer information eller tidsbokning tel. 070 – 557 72 14.