Att ifrågasätta rutiner: Autopiloten kan leda till stress och maktlöshet.

Har du någonsin reflekterat över att ju längre vi engagerar oss i en aktivitet, desto mindre ifrågasätter vi den? Vi går den upptrampade stigen, eftersom det är enkelt och vi vet att det fungerar.

Motstånd till förändring? Vi undviker förändring eftersom det kan skapa stress. Men kan det vara så att vi uppfattar varje förändring som ett hot?

Autopilotens fallgropar.  Vi har ställt in autopiloten. Det är den enklaste och minst energikrävande vägen att följa minsta motståndets lag. Men ifrågasätter vi om det verkligen är det bästa för oss?

Maktlöshet och brist på kontroll. Känslan av maktlöshet och brist på kontroll kan med tiden leda till att vi känner att vi lever i ett vakuum där vi ständigt kämpar för att kunna andas.

Låt oss växa tillsammans!

Kram Eva

Välkommen till Eva Robertsson, samtalsterapeut, min inriktning är att kombinera samtal och kroppsorienterade behandlingsmetoder. Jag är här för att guida dig på din resa, genom att arbeta tillsammans kan vi utforska hur dina medvetna och omedvetna val påverkar alla aspekter av ditt liv, både personligt och professionellt.

Mitt engagemang är att hjälpa dig att utveckla nya, hälsosamma vanor och öka din självmedvetenhet. Boka din kostnadsfria 15-minuters konsultation idag genom att skicka ett SMS till 070 – 557 72 14.