Att bearbeta trauma: Din unika resa till personlig utveckling

Det låter som att du är på en mycket viktig och personlig resa. Att bearbeta trauma kan vara en utmanande process, men det är också ett steg mot läkning och personlig utveckling.

Kom ihåg, det är helt okej att känna sig sårbar. Sårbarhet är en del av mänsklig erfarenhet och det är ett tecken på att du är öppen för förändring.

Det finns ingen “rätt” väg att gå när det gäller att bearbeta trauma. Varje persons erfarenhet är unik, det som fungerar för en person kanske inte fungerar för en annan.

Terapeutiskt stöd kan vara mycket värdefullt på din resa, du får verktyg och vägledning som kan hjälpa dig att navigera genom denna process på ett säkert och stärkande sätt.

Låt oss växa tillsammans!

Kram Eva

Tack för ditt besök! Jag heter Eva Robertsson och jag är samtalsterapeut med inriktning på kroppsorienterade behandlingsmetoder. Jag erbjuder mina tjänster till både privatpersoner och företag. Mitt mål är att hjälpa mina klienter att utveckla nya vanor och öka deras förståelse för hur våra val, både medvetna och omedvetna, påverkar allt vi gör, oavsett om det är inom personliga eller professionella områden. Om du är intresserad av att boka en kostnadsfri konsultation på 15 minuter, vänligen skicka ett SMS till mig på 070 – 557 72 14.