Älska din kropp: En livsstil, inte bara en handling

Har du någonsin stannat upp och reflekterat över hur ofta du kritiserar eller nedvärderar din egen kropp? Negativitet och självkritik kan ha en djupgående inverkan på dina relationer och din fysiska och mentala hälsa.

Det är dags att omfamna en mer positiv syn på dig själv och din kropp. Att vara snäll mot din kropp är inte bara en handling, det är en livsstil. Det kan innebära att äta näringsrik mat, motionera regelbundet, få tillräckligt med sömn eller bara ta en stund för att uppskatta allt fantastiskt din kropp gör för dig varje dag.

Så, vad gör du för att vara snäll mot din kropp? Låt oss tillsammans utforska hur du kan förbättra din självkärlek och kroppsuppfattning. Kom ihåg, varje steg, oavsett hur litet, är ett steg i rätt riktning mot en sundare och lyckligare du.

Låt oss växa tillsammans!

Kram Eva

Tack för ditt besök! Jag heter Eva Robertsson och jag är samtalsterapeut med inriktning på kroppsorienterade behandlingsmetoder. Jag erbjuder mina tjänster till både privatpersoner och företag. Mitt mål är att hjälpa mina klienter att utveckla nya vanor och öka deras förståelse för hur våra val, både medvetna och omedvetna, påverkar allt vi gör, oavsett om det är inom personliga eller professionella områden. Om du är intresserad av att boka en kostnadsfri konsultation på 15 minuter, vänligen skicka ett SMS till mig på 070 – 557 72 14.